Updates

15 oktober 2021

Sinds de lancering van deze website is er niet heel veel gewijzigd. Slechts kleine tekstuele aanpassingen met betrekking tot de kleurslagen. Een jaar later brak het corona virus uit en werden alle shows en keuringen afgelast. De website is tussentijds 35 duizend keer bezocht en er zijn 77 duizend pagina's gelezen. In verhouding ten opzichte van mijn andere websites zoals Dwerghamster.nl en AllesOverRatten.nl is dit niet veel. Er wordt ook niet heel veel op kleurmuizen gezocht.

De website stond nog op versie 4 van mijn website scripts en was nog niet optimaal voor mobiele gebruikers. Tevens voldeed het niet aan Google Web Vitals. En het kende mankementen waardoor het niet goed draait op PHP 7.4 en versie 8. Afgelopen tijd heb ik de website geconverteerd naar versie 5.2. De layout is daardoor op bepaalde punten gewijzigd en het menu systeem is gewijzigd. De website laad nu veel sneller. Tevens is een extra menu voor algemene informatie bij gekomen.

1 januari 2019

De website www.Kleurmuis.nl is online gegaan! Eigenlijk iets eerder, net na kerst. Door een foutje van mij stond de site al online terwijl ik dit niet heb gezien. Maar doordat de site geen links had was het niet bekend en was het nog niet te vinden via Google. De site is online gezet echter nog niet af. Ingeval ik ben nog niet geheel tevreden. Maar beter later uitbouwen dan pas later online zetten.